Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και
DELUXE APARTMENT

Άνετο και με μοντέρνα διακόσμηση, το deluxe διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 2 άτομα. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα το οποίο διαθέτει υπνοδωμάτιο με 1 μεγάλο διπλό κρεβάτι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής για ταξιδιωτικές αποδράσεις στην Αθήνα αλλά και για χαλάρωση κατά την διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

DELUXE PLUS APARTMENT

Άνετο & με μοντέρνα διακόσμηση, το τετράκλινο διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι & 4 άτομα. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα με 2 υπνοδωμάτια, το ένα με ένα διπλό κρεβάτι & το άλλο με 1 μονό κρεβάτι & 1 καναπέ-κρεβάτι, διαθέτει επίσης ένα καθιστικό και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής για ταξιδιωτικές αποδράσεις.

TWO BEDROOM APARTMENT

Άνετο και με μοντέρνα διακόσμηση, το διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 5 άτομα. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα με 2 υπνοδωμάτια, ένα καθιστικό και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής για ταξιδιωτικές αποδράσεις στην Αθήνα αλλά και για χαλάρωση κατά την διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

MAISONETTE

Άνετη και με μοντέρνα διακόσμηση, η μεζονέτα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 5 άτομα. Πρόκειται για μια μεζονέτα με 2 υπνοδωμάτια, ένα καθιστικό και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής για ταξιδιωτικές αποδράσεις στην Αθήνα αλλά και για χαλάρωση κατά την διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

ALEKOS APARTMENTS & SUITES

Επιλέξτε για τη διαμονή σας στην Αθήνα το Alekos Apartments & Suites. Συνδυάστε μοναδικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σύγχρονες εγκαταστάσεις και πολυτελή διαμονή.Book Online
Ελληνικα