EN | GR
BOOK NOW
×
ΑρχικήΣχετικά με εμάςΦωτογραφίεςΕπικοινωνία
menu

Αξιοθέατα

Ακρόπολη

Επισκεφτείτε την καρδιά της αρχαίας Ελλάδας στην εμβληματική Ακρόπολη. Εξερευνήστε αυτό το μνημειώδες κάστρο που περιλαμβάνει τον μεγαλοπρεπή Παρθενώνα, σύμβολο της δόξας της αρχαίας Αθήνας και ένα αριστούργημα της κλασικής αρχιτεκτονικής. Ο χώρος αυτός δεν αποτελεί μόνο υπενθύμιση της ευφυΐας των αρχαίων Ελλήνων, αλλά και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο.

Παναθηναϊκό Στάδιο

Γνωρίστε από κοντά τον χώρο των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων του 1896. Αυτό το εντυπωσιακό μαρμάρινο στάδιο, που χτίστηκε αρχικά για τα Παναθήναια, είναι ένας εντυπωσιακός χώρος που συνεχίζει να φιλοξενεί διάφορες δημόσιες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων τελετουργικών εκδηλώσεων και συναυλιών.

Ναός του Ολυμπίου Διός

Σταθείτε με δέος μπροστά στα κολοσσιαία ερείπια του Ναού του Ολυμπίου Διός, ενός από τους μεγαλύτερους ναούς της αρχαίας Ελλάδας. Η κατασκευή του ξεκίνησε τον 6ο αιώνα π.Χ. και ολοκληρώθηκε από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Αδριανό τον 2ο αιώνα μ.Χ., αποτελώντας μαρτυρία των αρχιτεκτονικών φιλοδοξιών και της θρησκευτικής ζωής της αρχαίας Αθήνας.

Τελετή Αλλαγής Φρουράς

Παρακολουθήστε την εντυπωσιακή Αλλαγή Φρουράς στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων. Αυτή η τελετή αποτελεί μια βαθιά έκφραση σεβασμού και τιμής στους στρατιώτες που πολέμησαν για την Ελλάδα και εκτελείται με μοναδικές τελετουργικές κινήσεις από τους Εύζωνες.

Εθνικός Κήπος

Αποδράστε στον Εθνικό Κήπο για μια ήρεμη βόλτα μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Βρίσκεται ακριβώς πίσω από τη Βουλή των Ελλήνων και αποτελεί το ιδανικό μέρος για χαλάρωση μετά από μια γεμάτη μέρα περιηγήσεων, με όμορφα διαμορφωμένους χώρους, σκιερά μονοπάτια και ποικιλία από χλωρίδα και πανίδα.

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΝ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ


ALEKOS ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

ALEKOS 1 APARTMENTS

Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα


ALEKOS 2 APARTMENTS

Πιπίνου 118, 10446, Αθήνα


ALEKOS LUXURY SUITES

Μιαούλη 14, 19016, Αρτέμιδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδρα: Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα

Κιν: +30 6909128612 (Αθήνα)

Κιν: +30 6975694105 (Αρτέμιδα)

Email: info@alekosapartments.com

FACEBOOK / INSTAGRAM

Created & Managed by STAY ONLINE
/designed by magaζein