EN | GR
BOOK NOW
×
ΑρχικήΣχετικά με εμάςΦωτογραφίεςΕπικοινωνία
menu

Δραστηριότητες

Ηρώδειο Παραστάσεις

Ζήστε τον ενθουσιασμό μίας ζωντανής παράστασης σε ένα από τα αρχαιότερα θέατρα του κόσμου. Το Ηρώδειο, ή Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού, προσφέρει μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία, φιλοξενώντας από κλασικές συναυλίες και όπερες μέχρι σύγχρονες παραστάσεις κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό. Οι εκπληκτικές ακουστικές και το φόντο της Ακρόπολης κάνουν κάθε εκδήλωση εδώ αλησμόνητη.

Εργαστήρια Πολιτισμού

Εμβαθύνετε περισσότερο στον ελληνικό πολιτισμό μέσω εργαστηρίων που μπορεί να περιλαμβάνουν αγγειοπλαστική, παραδοσιακούς χορούς ή ακόμα και εκμάθηση παραδοσιακών ελληνικών τραγουδιών. Αυτές οι δραστηριότητες δεν είναι μόνο διασκεδαστικές, αλλά προσφέρουν και μια βαθύτερη κατανόηση της εθνικής μας κουλτούρας.

Kite Surfing & Θαλάσσια Σπορ

Ξεχυθείτε στις κοντινές παραλίες της Αθήνας, όπως η Αρτέμιδα ή η Ανάβυσσος, για θαλάσσια σπορ. Το kite surfing είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, με σχολές για αρχάριους και ενοικιάσεις εξοπλισμού για τους πιο έμπειρους.

Μαθήματα Μαγειρικής

Ανακαλύψτε γεύσεις από όλη την Ελλάδα συμμετέχοντας σε μαθήματα μαγειρικής. Μάθετε πώς να γίνουν σπεσιαλιτέ σας παραδοσιακά πιάτα όπως μουσακά, σουβλάκι ή μπακλαβά από επαγγελματίες σεφ. Τα μαθήματα αυτά συχνά περιλαμβάνουν επίσκεψη στην λαϊκή αγορά για την προμήθεια φρέσκων υλικών, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία.

Ανάβαση στον Λυκαβηττό

Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας στην Αθήνα ανεβαίνοντας στον Λόφο του Λυκαβηττού, την ψηλότερη κορυφή της πόλης. Από ψηλά, απολαύστε την εκπληκτική πανοραμική θέα της πρωτεύουσας και του Αιγαίου Πελάγους. Επισκεφθείτε το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και απολαύστε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα ή την ανατολή του ηλίου. Στην περιοχή υπάρχει επίσης μία όμορφη καφετέρια για μια χαλαρή ανάπαυλα. Για όσους επιθυμούν μία πιο εύκολη ανάβαση, το τελεφερίκ μεταφέρει τους επισκέπτες ομαλά σε αυτό το γραφικό σημείο.

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΝ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ


ALEKOS ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

ALEKOS 1 APARTMENTS

Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα


ALEKOS 2 APARTMENTS

Πιπίνου 118, 10446, Αθήνα


ALEKOS LUXURY SUITES

Μιαούλη 14, 19016, Αρτέμιδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδρα: Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα

Κιν: +30 6909128612 (Αθήνα)

Κιν: +30 6975694105 (Αρτέμιδα)

Email: info@alekosapartments.com

FACEBOOK / INSTAGRAM

Created & Managed by STAY ONLINE
/designed by magaζein