EN | GR
BOOK NOW
×
ΑρχικήΣχετικά με εμάςΦωτογραφίεςΕπικοινωνία
menu

Παραλίες

Παραλία Βουλιαγμένης

Η παραλία της Βουλιαγμένης, μόλις 25-30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, βρίσκεται στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας και είναι αγαπητή για τα ήρεμα νερά της, ιδανικά για κολύμπι και ηλιοθεραπεία, καθώς και για τις συνθήκες που επιτρέπουν windsurfing τις πιο ανέμελες μέρες. Η εγγύτητα της παραλίας σε πολυτελείς εγκαταστάσεις και εστιατόρια υψηλής κατηγορίας προσθέτει μια δόση πολυτέλειας στην ημέρα σας στην παραλία.

Παραλία Αρτέμιδας (Λούτσα)

Μόλις 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Αθήνα, η παραλία της Αρτέμιδας είναι γνωστή για τις ευκαιρίες που προσφέρει στο kite surfing, χάρη στους σταθερούς ανέμους και την φιλόξενη, ευρεία ακτογραμμή της. Αυτή η παραλία είναι αγαπημένη τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους kite surfers, με πολλές τοπικές σχολές να προσφέρουν μαθήματα και ενοικιάσεις εξοπλισμού. Η κοντινή της απόσταση από την Αθήνα την καθιστά ιδανικό σημείο για μια γρήγορη απόδραση στη θάλασσα.

Παραλία Βάρκιζας

Σε απόσταση μόλις 30-40 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, η Βάρκιζα προσφέρει μια καλά οργανωμένη παραλία με πολυάριθμες εγκαταστάσεις, καθώς και μια ποικιλία θαλάσσιων σπορ. Από windsurfing μέχρι όρθια σανιδοκωπηλασία (stand-up paddleboarding), οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν έντονες δραστηριότητες μαζί με πιο χαλαρές ανέσεις όπως ξαπλώστρες, ομπρέλες και παραθαλάσσια εστιατόρια.

Παραλία Σχοινιά

Περίπου μία ώρα οδικώς βορειοανατολικά της Αθήνας, κοντά στην ιστορική περιοχή του Μαραθώνα, η παραλία του Σχοινιά προσφέρει ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο και εξαιρετικές συνθήκες για windsurfing και kite surfing. Η παραλία είναι γνωστή για την ψιλή χρυσή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά της, περιτριγυρισμένη από ένα προστατευόμενο πευκοδάσος που προσθέτει ένα μοναδικό σκηνικό για θαλάσσια σπορ και χαλάρωση.

Παραλία Αναβύσσου

Βρίσκεται περίπου μία ώρα νότια της Αθήνας, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, η παραλία Αναβύσσου είναι παράδεισος για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Γνωστή για τους δυνατούς ανέμους και τα ψηλά κύματα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για windsurfing και kite surfing. Η ζωντανή ατμόσφαιρα της παραλίας συμπληρώνεται από μια ποικιλία ανέσεων, όπως καφετέριες και καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού, καθιστώντας την ιδανική για ολοήμερες εξορμήσεις.

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΝ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ


ALEKOS ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

ALEKOS 1 APARTMENTS

Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα


ALEKOS 2 APARTMENTS

Πιπίνου 118, 10446, Αθήνα


ALEKOS LUXURY SUITES

Μιαούλη 14, 19016, Αρτέμιδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδρα: Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα

Κιν: +30 6909128612 (Αθήνα)

Κιν: +30 6975694105 (Αρτέμιδα)

Email: info@alekosapartments.com

FACEBOOK / INSTAGRAM

Created & Managed by STAY ONLINE
/designed by magaζein