EN | GR
BOOK NOW
×
ΑρχικήΣχετικά με εμάςΦωτογραφίεςΕπικοινωνία
menu

Γειτονιές

Πλάκα

Φωλιασμένη στους πρόποδες της Ακρόπολης, η Πλάκα συχνά αποκαλείται "Η Γειτονιά των Θεών". Αυτή η γοητευτική περιοχή είναι η παλαιότερη συνοικία της Αθήνας και διαθέτει στενά λιθόστρωτα σοκάκια, γεμάτα με γραφικά νεοκλασικά κτίρια. Είναι ιδανική για χαλαρούς περιπάτους, με πολλά καφέ, εστιατόρια και μικρά καταστήματα που πωλούν παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα και χειροποίητα σουβενίρ. Η ιστορική ατμόσφαιρα της Πλάκας και η εγγύτητά της σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους την καθιστούν απαραίτητο προορισμό για όσους θέλουν να βιώσουν την καρδιά της παλιάς Αθήνας.

Μοναστηράκι

Το Μοναστηράκι είναι μια ζωντανή γειτονιά, γνωστή για την πολυποίκιλη υπαίθρια αγορά της, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρουν τα πάντα, από αντίκες και ρετρό ρούχα μέχρι παραδοσιακά ελληνικά είδη και σουβενίρ. Η περιοχή είναι ένα πολύχρωμο μωσαϊκό ιστορίας με ορόσημα όπως το Τζαμί Τζισταράκη και η Βιβλιοθήκη του Αδριανού που προσθέτουν στρώματα στον πολιτιστικό της πλούτο. Η Πλατεία Μοναστηρακίου λειτουργεί ως κεντρικό σημείο, γεμάτη ζωντάνια από τους καλλιτέχνες του δρόμου μέχρι τις καφετέρειες, καθιστώντας την ιδανικό σημείο για όσους θέλουν να βυθιστούν στη ζωντανή ατμόσφαιρα της Αθήνας.

Γκάζι

Ονομάστηκε έτσι από το παλιό εργοστάσιο φωταερίου (το οποίο πλέον είναι πολιτιστικό κέντρο), το Γκάζι είναι η πιο ενεργητική και σύγχρονη γειτονιά της Αθήνας. Είναι γνωστό για τη ζωντανή νυχτερινή ζωή του, με πολυάριθμα μπαρ, νυχτερινά κλαμπ και χώρους με ζωντανή μουσική. Το Γκάζι είναι επίσης κέντρο πολιτιστικών εκδηλώσεων, φιλοξενώντας εκθέσεις και παραστάσεις που αναδεικνύουν τη σύγχρονη ελληνική τέχνη και κουλτούρα. Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ένας σημαντικός πολιτιστικός χώρος, αποτελεί το κέντρο της περιοχής και φιλοξενεί τακτικά συναυλίες, φεστιβάλ και εκθέσεις τέχνης.

Ψυρρή

Από βιομηχανική περιοχή, το Ψυρρή έχει μεταμορφωθεί σε μία από τις πιο μοντέρνες γειτονιές της Αθήνας, με καλλιτεχνικό ύφος που προσελκύει νεανικό και δημιουργικό κοινό. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, εξερευνήστε τα γκαλερί τέχνης και τα πρωτότυπα καταστήματα, ενώ τη νύχτα, απολαύστε τα πολυσύχναστα μπαρ και τους χώρους με μουσική. Η περιοχή είναι γνωστή για την τέχνη του δρόμου και τα κουτούκια της, προσφέροντας μια σύγχρονη αντίθεση με τα πιο ιστορικά μέρη της πόλης.

Κολωνάκι

Το Κολωνάκι είναι μία από τις πιο κομψές περιοχές της Αθήνας, φωλιασμένο στη βάση του Λόφου του Λυκαβηττού. Γνωστό για τις πολυτελείς μπουτίκ, τα γκαλερί τέχνης και τα στιλάτα καφέ, το Κολωνάκι είναι αγαπημένο σημείο για τους λάτρεις της μόδας και της τέχνης. Η γειτονιά φιλοξενεί επίσης πολλά μουσεία, όπως το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και το Μουσείο Μπενάκη, καθιστώντας την έναν κορυφαίο προορισμό για όσους αναζητούν μια εκλεπτυσμένη πολιτιστική εμπειρία στην Αθήνα.

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΝ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ


ALEKOS ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

ALEKOS 1 APARTMENTS

Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα


ALEKOS 2 APARTMENTS

Πιπίνου 118, 10446, Αθήνα


ALEKOS LUXURY SUITES

Μιαούλη 14, 19016, Αρτέμιδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδρα: Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα

Κιν: +30 6909128612 (Αθήνα)

Κιν: +30 6975694105 (Αρτέμιδα)

Email: info@alekosapartments.com

FACEBOOK / INSTAGRAM

Created & Managed by STAY ONLINE
/designed by magaζein