EN | GR
BOOK NOW
×
ΑρχικήΣχετικά με εμάςΦωτογραφίεςΕπικοινωνία
menu

Περισσότερα...

Αθηναϊκή Ριβιέρα

Απλώνεται από τον Πειραιά μέχρι τα νότια προάστια, η Αθηναϊκή Ριβιέρα είναι μια λαμπερή απόδραση από τη βουή της πόλης. Η παραλιακή αυτή περιοχή προσφέρει πανέμορφες παραλίες, πολυτελείς μαρίνες και πληθώρα επιλογών για εκλεκτό φαγητό και διασκέδαση. Μια επίσκεψη εδώ δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς μια στάση στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, που βρίσκεται στην άκρη της χερσονήσου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μαγευτικά ηλιοβασιλέματα πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος.

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Ανακαλύψτε τους θησαυρούς της αρχαίας Ελλάδας στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μουσεία στον κόσμο. Φιλοξενεί μερικά από τα πιο σημαντικά ευρήματα από διάφορες αρχαιολογικές τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας στους επισκέπτες μια βαθιά κατανόηση της πλούσιας ιστορίας του ελληνικού πολιτισμού. Ανάμεσα στα εκθέματα ξεχωρίζουν η Μάσκα του Αγαμέμνονα, ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων και αγάλματα που καλύπτουν όλο το φάσμα της ελληνικής ιστορίας, από τον Κυκλαδικό πολιτισμό μέχρι την Κλασική εποχή.

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ένα αριστούργημα βιώσιμης αρχιτεκτονικής, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος φιλοξενεί την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας και την Εθνική Λυρική Σκηνή. Οι εκτεταμένοι χώροι του, σχεδιασμένοι από τον διάσημο αρχιτέκτονα Ρέντσο Πιάνο, περιλαμβάνουν ένα διαμορφωμένο πάρκο, πολυάριθμες εγκαταστάσεις αναψυχής και ένα εντυπωσιακό τεχνητό κανάλι. Το κέντρο αποτελεί κόμβο πολιτιστικών εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και παραστάσεων, καθιστώντας το απαραίτητο προορισμό για όσους ενδιαφέρονται για τη σύγχρονη κουλτούρα και αρχιτεκτονική.

Εθνικός Δρυμός Πάρνηθας

Για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την αστική ζώνη, ο Εθνικός Δρυμός Πάρνηθας προσφέρει μια αναζωογονητική απόδραση. Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από την Αθήνα και προσφέρει χιλιόμετρα μονοπατιών πεζοπορίας, εκπληκτική βιοποικιλότητα και γαλήνια τοπία. Φιλοξενεί επίσης τις πρώην βασιλικές κτήσεις και το γνωστό καζίνο Mont Parnes. Η περιοχή είναι ιδανική για πεζοπορία, ποδηλασία βουνού και πικνίκ μέσα στα πυκνά έλατα και την άφθονη άγρια ζωή.

Μουσείο Μπενάκη

Το Μουσείο Μπενάκη είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της Αθήνας, φιλοξενώντας μια πλούσια συλλογή ελληνικής τέχνης και πολιτιστικής κληρονομιάς από την προϊστορία μέχρι τη σύγχρονη εποχή. Το μουσείο προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν την ιστορία και την τέχνη της Ελλάδας μέσα από εκθέματα που περιλαμβάνουν αρχαία ελληνικά αντικείμενα, βυζαντινά έργα τέχνης, μεταβυζαντινά αντικείμενα, καθώς και σύγχρονη τέχνη και φωτογραφία. Η επίσκεψη στο Μουσείο Μπενάκη είναι μια συναρπαστική διαδρομή στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΝ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ


ALEKOS ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

ALEKOS 1 APARTMENTS

Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα


ALEKOS 2 APARTMENTS

Πιπίνου 118, 10446, Αθήνα


ALEKOS LUXURY SUITES

Μιαούλη 14, 19016, Αρτέμιδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδρα: Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα

Κιν: +30 6909128612 (Αθήνα)

Κιν: +30 6975694105 (Αρτέμιδα)

Email: info@alekosapartments.com

FACEBOOK / INSTAGRAM

Created & Managed by STAY ONLINE
/designed by magaζein