EN | GR
BOOK NOW
×
ΑρχικήΣχετικά με εμάςΦωτογραφίεςΕπικοινωνία
menu

Αξιοθέατα

Ναός της Αρτέμιδας

Εξερευνήστε τα ερείπια του αρχαίου Ναού της Αρτέμιδας, αφιερωμένου στη θεά του κυνηγιού. Βρίσκεται σε ένα γαλήνιο περιβάλλον κοντά στην Αρτέμιδα, και προσφέρει μια συναρπαστική ματιά στις θρησκευτικές πρακτικές της αρχαίας Ελλάδας. Περιτριγυρισμένος από καταπράσινα τοπία, παρέχει ένα γραφικό σκηνικό για την κατανόηση της ιστορικής σημασίας της περιοχής.

Εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα

Ανακαλύψτε το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα στις ηλιόλουστες ακτές της Αρτέμιδας. Το μεταβυζαντινό αυτό ξωκλήσι, με την όμορφη κεραμοσκεπή, έχει ανακαινιστεί επιμελώς ώστε να συνδυάζει την αρχαία γοητεία με τη σύγχρονη τέχνη, συμπεριλαμβανομένων εντυπωσιακών τοιχογραφιών. Αφιερωμένο τόσο στον Άγιο Σπυρίδωνα όσο και στον Άγιο Παντελεήμονα, το εκκλησάκι αυτό αποτελεί όχι μόνο έναν φάρο της πνευματικής ζωής αλλά και ένα γραφικό ορόσημο που μαγεύει τους επισκέπτες με την ήρεμη παραθαλάσσια παρουσία του.

Μεσαιωνικός Πύργος της Βραυρώνας

Επισκεφθείτε τον Μεσαιωνικό Πύργο της Βραυρώνας, ένα συναρπαστικό ιστορικό οικοδόμημα που αποτελεί μαρτυρία για το μεσαιωνικό παρελθόν της περιοχής. Ο πύργος παρέχει μια ματιά στους αμυντικούς μηχανισμούς και τα αρχιτεκτονικά στυλ της εποχής και προσφέρει πανοραμική θέα στην περιβάλλουσα εξοχή και το Αιγαίο Πέλαγος.

Υγρότοποι Βραυρώνας

Για τους λάτρεις της φύσης, οι Υγρότοποι της Βραυρώνας προσφέρουν μια εκπληκτική φυσική απόδραση κοντά στην Αρτέμιδα. Η προστατευόμενη αυτή περιοχή είναι κρίσιμη για τη βιοποικιλότητα, παρέχοντας καταφύγιο σε διάφορα είδη πτηνών, συμπεριλαμβανομένων μερικών σπάνιων ή απειλούμενων. Είναι ένα εξαιρετικό σημείο για παρατήρηση πουλιών, περιπάτους στη φύση και απόλαυση του ήρεμου τοπίου, μακριά από τα πλήθη της παραλίας.

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΝ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ


ALEKOS ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

ALEKOS 1 APARTMENTS

Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα


ALEKOS 2 APARTMENTS

Πιπίνου 118, 10446, Αθήνα


ALEKOS LUXURY SUITES

Μιαούλη 14, 19016, Αρτέμιδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδρα: Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα

Κιν: +30 6909128612 (Αθήνα)

Κιν: +30 6975694105 (Αρτέμιδα)

Email: info@alekosapartments.com

FACEBOOK / INSTAGRAM

Created & Managed by STAY ONLINE
/designed by magaζein