EN | GR
BOOK NOW
×
ΑρχικήΣχετικά με εμάςΦωτογραφίεςΕπικοινωνία
menu

Παραλίες

Παραλία Αρτέμιδας (Λούτσα)

Βυθιστείτε στην χαλαρωτική ατμόσφαιρα της παραλίας Αρτέμιδας, γνωστή και ως παραλία Λούτσας, δημοφιλής για τις ατελείωτες αμμώδεις ακτές της. Η παραλία αυτή είναι αγαπημένη τόσο των ντόπιων όσο και των επισκεπτών, προσφέροντας μια ποικιλία δραστηριοτήτων, από χαλαρωτική ηλιοθεραπεία μέχρι συναρπαστικά θαλάσσια. Η παραλία είναι καλά εξοπλισμένη με ανέσεις, όπως ξαπλώστρες, beach bars και εστιατόρια, καθιστώντας την ιδανικό σημείο για μια ολόκληρη ημέρα δίπλα στη θάλασσα.

Ερωτοσπηλιά

Ανακαλύψτε το κρυμμένο διαμάντι της παραλίας Ερωτοσπηλιάς, έναν μικρό όρμο γνωστό για το ρομαντικό του σκηνικό και τα κρυστάλλινα νερά του. Το όνομά της σημαίνει "Σπηλιά του Έρωτα" και ανταποκρίνεται πλήρως με την οικεία ατμόσφαιρα και την γραφική του ομορφιά. Προσβάσιμη μέσω ενός στενού μονοπατιού, η παραλία αυτή είναι λιγότερο εμπορευματοποιημένη και προσφέρει μια τέλεια απόδραση για ζευγάρια και λάτρεις της φύσης.

Μαρίκες

Απολαύστε την ζωντανή ατμόσφαιρα της παραλίας Μαρίκες, ενός δημοφιλούς προορισμού σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της Αρτέμιδας. Αυτή η παραλία σφύζει από ζωή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, φιλοξενώντας τουρνουά βόλεϊ και άλλα θαλάσσια σπορ. Ο πεζόδρομος πίσω από την παραλία είναι γεμάτος με καφέ και ταβέρνες όπου μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα θαλασσινά και παραδοσιακά ελληνικά φαγητά με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Μικρή Χαμολιά

Φωλιασμένη σε μικρή απόσταση νότια της Αρτέμιδας, η παραλία Χαμολιά προσφέρει μια ήρεμη απόδραση από τα πιο πολυσύχναστα τουριστικά σημεία. Γνωστή για την λεπτή, χρυσή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά της, η παραλία αυτήείναι αγαπημένη σε οικογένειες και σε όσους αναζητούν γαλήνη δίπλα στη θάλασσα. Τα ήρεμα και ρηχά νερά της την καθιστούν ιδανική για κολυμβητές όλων των επιπέδων, ειδικά για παιδιά. Η παραλία είναι καλά εξοπλισμένη με ανέσεις όπως ξαπλώστρες, ομπρέλες και μερικά γοητευτικά beach bars όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα δροσιστικό ποτό ή ένα ελαφρύ γεύμα με γραφική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Η ήρεμη ατμόσφαιρα και η φυσική ομορφιά της Χαμολιάς την καθιστούν την τέλεια απόδραση για μια χαλαρωτική ημέρα κάτω από τον ήλιο.

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΝ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ


ALEKOS ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

ALEKOS 1 APARTMENTS

Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα


ALEKOS 2 APARTMENTS

Πιπίνου 118, 10446, Αθήνα


ALEKOS LUXURY SUITES

Μιαούλη 14, 19016, Αρτέμιδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδρα: Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα

Κιν: +30 6909128612 (Αθήνα)

Κιν: +30 6975694105 (Αρτέμιδα)

Email: info@alekosapartments.com

FACEBOOK / INSTAGRAM

Created & Managed by STAY ONLINE
/designed by magaζein