EN | GR
BOOK NOW
×
ΑρχικήΣχετικά με εμάςΦωτογραφίεςΕπικοινωνία
menu

Δραστηριότητες

Kite Surfing και Θαλάσσια Σπορ

Η Αρτέμιδα είναι γνωστή για τις εξαιρετικές συνθήκες για θαλάσσια σπορ, ιδιαίτερα για kite surfing. Οι δυνατοί άνεμοι και τα ανοιχτά νερά καθιστούν την παραλία της Αρτέμιδας ιδανική για τους λάτρεις της περιπέτειας. Είτε είστε αρχάριος που θέλει να μάθει τα βασικά είτε έμπειρος kite surfer που αναζητά να δαμάσει τα κύματα του Αιγαίου, οι τοπικές σχολές προσφέρουν μαθήματα και ενοικιάσεις εξοπλισμού. Εκτός από το kite surfing, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ασχοληθούν με windsurfing, σανιδοκωπηλασία (paddleboarding) και άλλες δραστηριότητες στο νερό.

Ποδηλασία & Πεζοπορία

Εξερευνήστε τη φυσική ομορφιά της Αρτέμιδας και των γύρω περιοχών με ποδήλατο ή με τα πόδια. Ποικιλόμορφα μονοπάτια και διαδρομές καλύπτουν όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, προσφέροντας μαγευτική θέα στην ακτογραμμή και το αγροτικό τοπίο. Ανακαλύψτε κρυμμένα διαμάντια μακριά από τους τουριστικούς δρόμους με τη βοήθεια των δωρεάν ποδηλάτων που παρέχονται από το κατάλυμά μας Alekos Luxury Suites για να εμπλουτίσετε τη διαμονή σας.

Γαστρονομικές Περιηγήσεις

Απολαύστε αυθεντικές γεύσεις της περιοχής με μια γαστρονομική περιήγηση που σας παρουσιάζει την τοπική κουζίνα. Αυτές οι περιηγήσεις μπορούν να σας οδηγήσουν σε παραδοσιακές ταβέρνες και αγορές όπου μπορείτε να γευτείτε και να μάθετε για τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Απολαύστε πιάτα φτιαγμένα με φρέσκα, τοπικά υλικά και ίσως παρακολουθήσετε και επίδειξη μαγειρικής ή ένα εργαστήριο.

Πολιτιστικές & Τοπικές Εκδηλώσεις

Διασκεδάστε με την πολιτιστική ζωή της Αρτέμιδας συμμετέχοντας σε τοπικά φεστιβάλ και εκδηλώσεις. Καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Αρτέμιδα φιλοξενεί διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως μουσικά φεστιβάλ και πανηγύρια. Αυτές οι εκδηλώσεις είναι ένας φανταστικός τρόπος να ζήσετε την τοπική κουλτούρα, να γνωρίσετε τους ντόπιους και να απολαύσετε μοναδική ψυχαγωγία.

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΝ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ


ALEKOS ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

ALEKOS 1 APARTMENTS

Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα


ALEKOS 2 APARTMENTS

Πιπίνου 118, 10446, Αθήνα


ALEKOS LUXURY SUITES

Μιαούλη 14, 19016, Αρτέμιδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδρα: Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα

Κιν: +30 6909128612 (Αθήνα)

Κιν: +30 6975694105 (Αρτέμιδα)

Email: info@alekosapartments.com

FACEBOOK / INSTAGRAM

Created & Managed by STAY ONLINE
/designed by magaζein