EN | GR
BOOK NOW
×
ΑρχικήΣχετικά με εμάςΦωτογραφίεςΕπικοινωνία
menu

Περισσότερα...

Κοκτέιλ Μπαρ & Παραλιακά Σνακ Μπαρ

Χαλαρώστε στα κομψά παραλιακά σνακ μπαρ και κοκτέιλ μπαρ της Αρτέμιδας, όπου μπορείτε να απολαύσετε χειροποίητα μοναδικά κοκτέιλ ή παραδοσιακά ελληνικά ποτά όπως ούζο, συνοδευόμενα από ελαφριά σνακ, με τον απαλό ήχο των κυμάτων στο παρασκήνιο. Αυτά τα μέρη είναι ιδανικά για χαλαρά βράδια, προσφέροντας εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα και μια κομψή, χαλαρή ατμόσφαιρα.

Οικολογικές Πρωτοβουλίες

Μπορείτε να συμμετάσχετε στις προσπάθειες βιωσιμότητας της Αρτέμιδας, παίρνοντας μέρος σε οικολογικές πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας. Λάβετε συμμετοχή σε εθελοντικούς καθαρισμούς παραλιών ή υποστηρίξτε έργα διατήρησης που στοχεύουν στην προστασία της φυσικής ομορφιάς της περιοχής. Με την ενεργό συμβολή σας, οι επισκέπτες μπορούν να συμβάλουν στην ευημερία του περιβάλλοντος της Αρτέμιδας ενισχύοντας παράλληλα τη σχέση τους με την τοπική κοινότητα.

Ρομαντικές Δραστηριότητες & Αναψυχής

Ανακαλύψτε μια πληθώρα δραστηριοτήτων ιδανικό για ζευγάρια που απευθύνονται σε ενήλικες που αναζητούν χαλάρωση και περιπέτεια. Από ήρεμους περιπάτους κατά μήκος της παραλίας μέχρι πικνίκ σε γραφικά σημεία, η Αρτέμιδα προσφέρει πολλές επιλογές για ερωτευμένους που μπορούν να απολαύσουν μαζί. Δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις με τον/την σύντροφό σας καθώς εξερευνάτε το ζωντανό και φιλόξενο πνεύμα της παραθαλάσσιας αυτής περιοχής, ιδανικό για ρομαντικές αποδράσεις.

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΝ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ


ALEKOS ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

ALEKOS 1 APARTMENTS

Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα


ALEKOS 2 APARTMENTS

Πιπίνου 118, 10446, Αθήνα


ALEKOS LUXURY SUITES

Μιαούλη 14, 19016, Αρτέμιδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδρα: Ραιδεστού 7, 10444, Αθήνα

Κιν: +30 6909128612 (Αθήνα)

Κιν: +30 6975694105 (Αρτέμιδα)

Email: info@alekosapartments.com

FACEBOOK / INSTAGRAM

Created & Managed by STAY ONLINE
/designed by magaζein